Svet
45680 ogledov

Pijanemu Vučiću želeli vzeti kozarec, sledilo je tole ...

Srbski predsednik Aleksandar Vučić je očitno pregloboko pogledal v kozarec. Ko mu je svetovalka hotela vzeti vino, je glasno vzkliknil: "Ne, ne, ne," in segel ponj.

"Ne štej več, ljudje so že šteli. Spil sem več kot 100 kozarcev, to zame ni nič. V soboto pridem spet," je izjavil Aleksandar Vučić na sejmu Vinska vizija odprtega Balkana, ki je potekal v Beogradu. Tam je tudi gostil voditelje Albanije, Severne Makedonije in Črne gore.

Medijska svetovalka Suzana Vasiljević je vidno pijanemu Vučiću v nekem trenutku poskušala vzeti kozarec, a ga je ta hitro vzel nazaj in nadaljeval s srkanjem vina.

"Samo, da poskusim," je rekla Suzana Vasiljević in mu iz rok vzela kozarec. Vučiću to ni bilo všeč in ji je hitro vzel kozarec nazaj ter vzkliknil: "Ne, ne, ne. Strah jo je, da sem preveč spil, ampak je v redu." V nekem trenutku gaje Vasiljevićeva želela zgrabiti za roko, vendar se ji je predsednik hitro izmuznil.

Na sejmu je bil tudi predsednikov sin Danilo Vučić. "Bi poskusil malo namesto očeta, sin? Moj sin bo pil z mano," mu je dejal Vučić ter se pohvalil, da njegov sin zna streči vino, saj dela v vinoteki. Prav tako je svojemu sinu rekel, da je len, saj ni pomagal streči vina.

Sejem je obiskal tudi teniški igralec Novak Đoković, ki ga je Vučić vzhičeno pozdravil: "Tukaj je Novak, daj to Rami!"

Po vinskem sejmu je srbski predsednik gostil večerjo za goste v sklopu pobude Odprti Balkan.

Sanna Marin Finska premierka Svet Finska premierka sporočila: Šla sem na test za droge Sanna Marin škandal Magazin To je video, zaradi katerega je finska premierka sedaj v škripcih
Komentarjev 5
  • hudini 17:16 02.september 2022.

    Jebo vas Vućić

  • Pišmevuh 14:34 02.september 2022.

    Ljudina.

  • Ender3 14:33 02.september 2022.

    Vučko preživlja težke čase, stoji med kladivom in nakovalom na eni strani pritisk Rusije na drugi ZDA in EU v ozadju odločitev pa, še Kitajska. Konec meseca se končno pričakuje nova vlada, huda preizkušnja pa bo parada LGBT, ki ji ...prikaži več odločno nasprotuje.