Svet
7 ogledov

Pijani Britanki krivi za postanek

Žurnal24 main
Let z grškega otoka Kos proti Manchestru sta dve mlajši Britanki, ki sta preveč spili, spremenili v pravo dramo.

Britanki, stari 26 in 27 let, sta v stranišču na letalu kadili, ves čas poleta pa tudi pili alkohol. Opiti sta preklinjali in grozili osebju, ki jima ni želelo več točiti alkohola. Ker nista dobili alkohola, sta si zaželeli vsaj malo svežega zraka. Do incidenta je prišlo na višini 10 tisoč metrov, ko je bilo letalo nad Avstrijo. Po poročanju agencije Reuters naj bi 26-letnica eno od stevardes skušala udariti s steklenico vodke. Ženski sta nameravali odpreti vrata, zato ju je moralo osebje držati na njunih sedežih, dokler ni letalo zasilno pristalo v Frankfurtu. Policija ju je aretirala in po dveh urah izpustila.

Nesprejemljivo obnašanje
Predstavnica letalskega podjetja je povedala: “Njun jezik je bil popolnoma nesprejemljiv, tako kot tudi njuno vedenje. Bili sta nasilni, grozili sta osebju.“ Tiskovna predstavnica letalske družbe XL Airways je dejala, da razmišljajo o tožbi.

Zaradi nepredvidenega postanka je 212 potnikov in sedem članov posadke v Manchester priletelo z dveurno zamudo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.