Svet
18 ogledov

Pilot ni hotel vzleteti brez mamice

Air India EPA
Pilot potniškega letala Air India je posedel svojo mater brez letalske karte v kabino, ker ni želel vzleteti brez nje.

Ker so bili sedeži na letalu popolnoma zasedeni, ji namreč ni mogel zagotoviti brezplačne vozovnice. Zoper trmastega pilota so v letalski družbi sprejeli disciplinske ukrepe.

Ne gre brez mame

Uslužbenec na letališču je za Sunday Express pojasnil, da je pilot grozil, da na dvourni lokalni let ne bo poletel brez svoje matere, posedel pa jo je v kabino, kjer so sedeži rezervirani za posadko. Pilot naj bi trdil, da je njegova mati bolna in je zato ne more pustiti na letališču, kaže poročilo uprave družbe.

20 minut zamude

Piloti Air Indie sicer upravičeni do nekaj brezplačnih letalskih kart zase in za svoje družinske člane, vendar je to odvisno od razpoložljivosti sedežev na letalu. Po podatkih poročila uprave pa je bilo letalo s 122 potniki na krovu popolnoma zasedeno, let od mesta Pune v zahodni Indiji do prestolnice New Delhi pa je bil zaradi incidenta odložen za 20 minut.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.