Svet
13 ogledov

Po 27 letih le našla mamo

Katehryn Deprill Facebook
Katheryn Deprill, ki je prek Facebooka iskala mamo, ki jo je zapustila, staro nekaj ur, je po 27 letih dočakala objem, po katerem je hrepenela vse življenje.

Katheryn Deprill je na Facebooku objavila svojo fotografijo in znance prosila, naj ji jo pomagajo deliti, saj je želela najti svojo biološko mamo. Ta jo je nekaj ur staro pustila na stranišču Burger Kinga v Allentownu v Pensilvaniji. Zgodba, ki jo je s svetom delila 2. marca, je po tem, ko so njeno fotografijo uporabniki Facebooka delili več kot 30.000-krat, dobila srečen konec. 

Deprillova je sporočila, da se je v ponedeljek prvič srečala s svojo biološko mamo. "Boljša je, kot sem si jo kadarkoli predstavljala. Prijazna in čudovita je. Tako srečna sem," je dejala po srečanju, ki so ga izvedli v odvetniški pisarni. 

Led je prebit

Njene identitete ni želela razkriti, je pa dejala, da je bilo, kot bi se pogledala v ogledalo. "Dobila sem objem, ki sem si ga želela 27 let, in s tem sva prebili led," je povedala. "Vprašala sem jo, ali jo lahko objamem, in odgovorila je, 'seveda' in samo razprla roke. Vse drugo je zgodovina."

Njuno prvo srečanje je trajalo štiri ure. Izmenjali sta si podatke, med drugim o njeni zdravstveni zgodovini, in se že dogovorili za novo srečanje. Presrečna 27-letnica je prepričana, da bosta z mamo vzpostavili odnos. Mati je obžalovala svoje dejanje, a je Katheryn rekla, da ji odpušča.

Mati je bila žrtev posilstva

Njen odvetnik Johnny Waldron je povedal, da je bila mama njegove stranke pri 16 letih žrtev posilstva. Nosečnost je skrivala pred starši in po tem, ko je rodila doma, odnesla otroka tja, kjer je vedela, da jo bo kdo našel. Waldron je povedal, da je ženska poročena in da je pred kratkim tudi sama začela iskati hčerko. 

Iskanje je olajšala objava na Facebooku, ki pa je mamo prestrašila, je dejal odvetnik, saj ni želela pristati v medijih. Izrazila pa je željo po tem, da bi bila vključena v življenje svoje hčerke in njene družine. 

Srečanju sta prisostvovala tudi Katherynin sedemmesečni sin in njena krušna mati, ki jo je pri iskanju vseskozi podpirala. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.