Svet
18 ogledov

Po 27 letih so ga odkrili v dimniku

Vi skozi takšen dimnik najbrž ne bi lezli. Žurnal24 main
Ko je Joseph Schexnider leta 1984 izginil, je njegova mama mislila, da je zbežal od doma. Izkazalo se je, da je bil ves čas v domačem mestu.

Pred 27 leti je izginil takrat 22-letni Joseph Schexnider. Mati je ves čas menila, da je zbežal od doma, ker je bil osumljen posedovanja ukradenega avtomobila. Po 27 letih pa se je izkazalo drugače.

Gradbeni delavci so med obnovo zgodovinske stavbe v Abbevillu v dimniku naleteli na posmrtne ostanke. Analiza je pokazala, da pripadajo pogrešanemu Josephu.

Kaj je delal v dimniku, uganka

Nihče nikoli ne bo izvedel, kaj je Schexnider delal v dimniku. Policijski poročnik David Hardy je za CNN povedal, da je najverjetneje umrl zaradi dehidracije in izstradanosti. Izključena je kakršnakoli tuja krivda.

Je želel oropati banko?

Obstaja tudi možnost, da je želel oropati banko. Toda dimnik je tako ozek, da Josepha ne bi pripeljal do želenega plena. Prav tako vratca, skozi katera bi lahko prišel v sobo, niso dovolj velika, da bi jih lahko normalno prečkal. Če pa bi mu že vse to uspelo, bi prišel v drugo nadstropje, ki ga uporabljajo le za shranjevanje nevrednih stvari.

Komentarjev 1
  • recesija 23:58 02.avgust 2011.

    Kaj ni preživel? Nekateri gladovno stavkajo menda več kot dve leti, pa so še čili in zdravi. :S