Svet
19 ogledov

Po dieto najraje na internet

telo, dieta, hujšanje Žurnal24 main
Kako uspešno shujšati? V poletje smo že zakorakali, ampak če se želite znebiti še kakšnega kilograma ali dveh, morda ne bo odveč iskanje nasveta prek interneta.

Hujšanje s pomočjo interneta je bolj uspešno kot vključevanje v tradicionalne shujševalne programe, so ugotovili japonski znanstveniki. Najbolj uspešna pot naj bi sicer bila kombinacija interneta in hujšanja pod budnim očesom strokovnjakov.

Večinoma se ljudje zatečejo k iskanju pomoči čudežne rešitve za odvečne kilograme prek interneta, ker je po njihovem hitreje in ceneje. Povprečno izgubijo 3,3 kilograma več kot ostali, še ugotavljajo japonski znanstveniki.

Pri iskanju uspešne metode hujšanja prek interneta se večini zdijo najbolj koristni komunikacija z ostalimi prek forumov, tudi s kakšnimi strokovnjaki za prehrano, beleženje dnevnega vnosa kalorij in iskanje načina za opredelitev individualne shujševalne kure.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.