Svet
221 ogledov

Po napadu v Barceloni incident še v Zaragozi

Španija Barcelona napad
Nobenega dogodka za zdaj niso označili za teroristično dejanje.

Najmanj trije ljudje so bili ranjeni, ko je v Zaragozi avtomobil z visoko hitrostjo zapeljal na pločnik v bližini prehoda za pešce. Voznik je po trku odpeljal s kraja. 

Policisti so zapuščeno vozilo našli nekaj sto metrov od kraja dogodka. Televizija Aragon poroča, da je policija aretirala moškega in žensko. Dogodek za zdaj obravnavajo kot prometno nesrečo. 

Španija Barcelona napad | Avtor: Profimedia Profimedia

Zgodaj zjutraj je moški, oborožen z nožem vstopil v prostore policijske postaje v Barceloni in napadel tamkajšnje policiste. Napadalec, 29-letni Alžirec, naj bi ob napadu vzklikal "alahu akbar". Policisti so se na napad odzvali s strelnim orožjem in napadalca ubili. 

Španski mediji poročajo, da napadalec še ni bil obravnavan zaradi kriminalnih dejanj in da je dlje časa prebival v Španiji, kjer je živel z dekletom. Policija je kasneje sporočila, da incident obravnava kot teroristični napad. 

Vse policijske postaje po državi so v stanju pripravljenosti. 

Komentarjev 1
  • Stephanie_Morton 15:13 20.avgust 2018.

    Moj najboljši bratranec zasluži $ 279 / uro na računalniku. Že štiri mesece ni delovala, toda prejšnji mesec je njegovo plačilo znašalo 31925 $, ki je samo nekaj ur delalo na prenosnem računalniku. poglejte ttoo spletno mesto ... ..... ❥❥❥ ...prikaži več❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Internet43.Com