Svet
32 ogledov

"Po odnosu se stokrat stuširaš"

prostitutka prostitucija Shutterstock
"Po vsakem odnosu se stuširaš, kot bi te nekdo stokrat posilil," je za hrvaško oddajo dejala prostitutka, ki se 13 let ukvarja s prostitucijo.

Ženska, ki se je 13 let ukvarjala s prostitucijo, je novinarjem hrvaške oddaje Provjereno razkrila svojo zgodbo.

"Bila sem v takšni situaciji, da bi sprejela vsako delo, samo da zaslužim za stanovanje in se mi ne bi bilo treba vrniti domov. Rekla sem: zakaj pa ne, če sem lahko z nekom in zato dobim denar."

"Po vsakem odnosu se stuširaš, kot bi te nekdo stokrat posilil. Nato se doma v joku osamljen in prazen uležeš. In potem vidiš, da si, ne glede na to, koliko denarja imaš v denarnici, sam in etiketiran za celo življenje."

Izpostavila je tudi, da se v zadnjem času pojavlja več elitne prostitucije, tudi na Hrvaškem. "Gre za tako imenovane starlete, ki so se pojavile v zadnjem letu. Dve skoraj osebno poznam in vem, da tega ne počnejo za veliko denarja, ampak le za kokain. Nekatere uspejo dobiti dobro plačilo, vendar jim največ pomeni to, da gredo z njimi ven in jih vsi vidijo," je dejala.

Plačaš policiji in nimaš težav

Svojo zgodbo je za oddajo razkril tudi zvodnik, ki je trenutno na begu. Pravi, da je plačal policiji, da se je lahko ukvarjal s prostitucijo na Hrvaškem.

"Ko policija vstopi v stanovanje, vam v zameno za to, da vas ne preganja, ponudi znesek, ki ga morate plačati. Na primer plačaj toliko in ne boš imel težav. Leta 2008 so mi dejali, da naj plačam deset tisoč kun, če se želim ukvarjati s prostitucijo na Hrvaškem."

Komentarjev 4
  • Oseba_ 22:08 25.april 2013.

    ZAKAJ OBJAVLJATE TAKE "ČLANKE " ?!?!??! STE NORMALNI ?!?

  • bolimelud 21:35 25.april 2013.

    klerikalna država in zmešane vrednote(prostitutka nikomur ne dela škode za razliko od lopovov in goljufov na visokih položajih),poltiki(in njihovi politično nameščeni direktorji) so ta hujše kurb*, pa se nič ne sramujejo tega, kar počnejo za denar

  • saramara 20:01 25.april 2013.

    Ocitno ti je treba narisat, kaj je hotela povedat s tem!!! Da kljub temu, da se je sama odlocila za to, se je po vsakem dejanju pocutila "umazano". Kapis?