Svet
42 ogledov

Po smrti moža odkrila, da je bil njen oče

poroka prstan Shutterstock
Valerie Spruill je šest let po smrti moža ugotovila, da je bila poročena s svojim biološkim očetom.

Valerie Spruill iz Ohia je, odkar je izvedela, da je bila poročena s svojim očetom, v psihiatrični oskrbi. Družinska skrivnost pa ni prizadela le njene duševnosti, ampak je sprožila tudi cel kup drugih zdravstvenih težav, ki naj bi bile po Valeriejinem mnenju posledica stresa.

Kljub temu se je 60-letnica odločila javno spregovoriti o svojem življenju. "Zgodbo je treba povedati, ker imajo otroci pravico vedeti, od kod prihajajo. Vem, da boli,“ pravi Spruillova, ki ima tri otroke in osem vnukov.

Zanjo skrbela dedek in babica

Valeriejina starša sta se spoznala, ko je njen oče Percy štel le rosnih 15 let. Natančno število otrok, ki sta jih spočela, ni znano, Valerie pa pravi, da ve za šest bratov. K babici in dedku so jo prinesli, ko je bila stara tri mesece. Njena mati Christine, ki je bila prostitutka, jo je redno obiskovala, Valerie pa je bila ves čas prepričana, da gre za družinsko prijateljico. Resnico je izvedela leta 1984, ko se je Christine ponesrečila v avtomobilski nesreči. Niso pa ji povedali, kdo je njen oče. Tega je spoznala leta pozneje in se z njim poročila. Percy je umrl leta 1998, njen stric pa ji je šele šest let po njegovi smrti povedal, da je bila poročena s svojim biološkim očetom. To je potrdil tudi test DNK.

Valerie misli, da je Percy poznal resnico, a ji jo iz strahu zamolčal. "Moj cilj je najti brate in sestre in jim povedati, da jih imam zelo rada. Rekla bi jim tudi, da sem vesela, da jih je mati dala v posvojitev, tako kot mene, in jim tako omogočila lepo življenje,“ je še dodala Spruillova.



Komentarjev 1