Svet
6852 ogledov

Po spletu so zaokrožili neverjetni posnetki, kako policist davi mladeniča

Sestro peljal na maturantski ples, končalo se je tako, da ga je policist skoraj zadavil.

Maturantski ples ene od najstnic v Severni Karolini se je končal tako, da je policist davil njenega brata, mimoidoči pa so vse posneli z mobilnimi telefoni.

22-letni Anthony Wall se je po tem, ko je sestro odpeljal na ples, ustavil pred eno od hitrih restavracij. Ker se je do uslužbencev obnašal zelo prostaško in zmerljivo, so poklicali policijo. Ti so medtem sporočili, da še proučujejo, ali je jih je Wall tudi fizično napadel.

Še vedno pa ni jasno, zakaj je policist Wall treščil ob zid in tla ter ga poskušal daviti. Video posnetek, ki si ga lahko ogledate na tej povezavi, ne prikazuje dogajanja pred incidentom.

Mladeniča so sicer aretirali zaradi neprimernega obnašanja in upiranja aretaciji ter ga nato po plačilu varščine izpustili.

Hlastal sem za zrakom, ker me je policist zgrabil za vrat. Takrat sem tudi jaz postal nasilen, saj me je davil, je Wall povedal za lokalne medije. Dodal je še, da prevzema polno odgovornost za obnašanje v restavraciji, da pa je bil odziv policista povsem neprimeren.

Policija dogodek še preiskuje in ne želi razkriti identitete policista. So pa povedali, da si je zaradi groženj, ki jih je prejel po dogodku, vzel nekaj dni dopusta.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • Žurnalček 07:46 13.maj 2018.

    Zgrabil ga je , ker se ni hotel obrniti na zid . Standardni postopek natikanja lisic , zaradi varnosti policista , dokler traje postopek in se ne ugotovi dejansko stanje prekrška !

  • tecumseh_1975 18:38 12.maj 2018.

    spet en seronja, ki je provociral in jih dobil po pič... mogoče celo namerno, zato da so potem lahko snemali.

  • ode 17:54 12.maj 2018.

    V naslovu piše, da ga je davil, v nadaljevanju pa, da ga je poskušal daviti. Upam, da je policaj začeto dokončal.