Svet
13 ogledov

Po spremembi spola sta se spet poročila

Zaroka se je srečno končala, no na prstan bo morala Gina še malce počakati. Žurnal24 main
Barry in Anne Watson iz Velike Britanije sta po devetih letih zakona obnovila svoje poročne zaobljube. Kar ne bi bilo nič nenavedenega, če v tem času Barry ne bi spremenil spola.

Anne se je močno razjezila, ko je izvedela, da želi njen mož spremeniti spol. Imela sta veliko težav v zakonu. Med drugim je sumila, da jo vara. "Anne se je po več letih odločila, da me sprejme takšnega, kot sem. Odločila se je, da me bo imela rada tudi kot ženo," je povedal Barry.

Ponovna zaobljuba ljubezni je bila tako po njegovem mnenju način da ljudem pokažeta, kako sta srečna.

Triinpetdesetletna Anne je za Daily Mail povedala, da je bila zelo razočarana, ko je izvedela, da si mož želi spremeniti spol. Nato je dojela, da ima tudi to svoje prednosti. "Videla sem, da je Jayne super. Z njo lahko govorim o frizurah, oblekah, ličenju. Najina druga poroka mi pomeni veliko. Zdaj vem, da se Jayne v svoji koži počuti dobro."

Jayne je povedala še, da je že kot deček vedela, da si želi postati ženska. Po poroki se je sprehajala po hiši, oblečena v ženine obleke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.