Svet
2896 ogledov

Po treh dneh so jo rešili iz dvigala

Dvigalo Profimedias
Družina je odšla na podaljšani konec tedna, ona pa je ostala ujeta v dvigalu.

Po tem, ko je cel konec tedna bila ujeta v dvigalu, so v ponedeljek le rešili 53-letno Marites Fortalizo. Fortaliza je ostala ujeta v dvigalu v hiši milijonarja Warrena Stephensa, pri katerem dela. 

Stephensa in družine konec tedna ni bilo doma. Fortaliza je v petek uporabila dvigalo, ki pa se je, med tem, ko je bila v njem, pokvarilo. 

Ko se je družina v ponedeljek zjutraj vrnila, so ugotovili, da je dvigalo pokvarjeno, zato so na pomoč poklicali gasilce. Ko jim je uspelo vstopiti v dvigalo, ki se je ustavilo med drugim in tretjim nadstropjem, so v njem naleteli na močno dehidrirano gospodinjo. 

Frotaliza med tem okreva v bolnišnici. "Vzrok za ta neljubi dogodek preiskujemo in storili bomo vse, da se kaj takega ne bo več ponovilo," besede tiskovnega predstavnika družine navaja The Guardian. Zaradi česa je do težav prišlo, ni znano. Iz dokumentacije je razvidno, da so nazadnje dvigalo pregledali julija in niso zaznali nobenih težav.

dezurni@zurnal24.si
 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.