Svet
32 ogledov

Po treh dneh vstala od mrtvih

Truplo Shutterstock
61-letnica se je dvakrat prebudila od mrtvih. Prvič novembra lani, drugič septembra letos. Po treh dneh se je zbudila v mrtvašnici.

Ljudmila Stebilitskaja (61) iz Rusije je dvakrat vstala od mrtvih. Tri dni je prespala v mrtvašnici. Ko se je prebudila, je prestrašila zdravnike in sorodnike.

Vse se je začelo novembra 2011, ko so jo zaradi slabega počutja odpeljali v regionalni klinični center v Tomskem, kjer so jo zadržali na zdravljenju. Ko je njena hčer Anastazija po treh dneh poklicala v bolnišnico, so ji zdravniki povedali, da je njena mama umrla.

Anastazija je žalostno vest o smrti sporočila sorodnikom in prijateljem ter začela pripravljati pogreb. Ko je po treh dneh odšla v bolnišnico, da bi podpisala dokumente in odpeljala mamo, so ji zdravniki povedali, da je njena mama živa in se dobro počuti.

"Zvrtelo se mi je v glavi in nisem vedela, kaj naj si mislim. Odšla sem v njeno bolniško sobo, kjer me je mama pozdravila," je medijem povedala Anastazija. Odpovedala je pogreb in vsem sporočila veselo novico.

Ljudmila pravi, da ne ve točno, kaj se je zgodilo. Spomni se le, da je v petek zaspala v bolnišnici, v ponedeljek pa se je prebudila v mrtvašnici.

Dva meseca nazaj se je zaradi težav srcem znova znašla v bolnišnici. Še enkrat je "umrla". Zdravniki so jo oživili, potem ko so jo že proglasili za klinično mrtvo.

Komentarjev 2
  • privat 10:04 01.januar 2013.

    ruski način ugotavljanja bitja srca...

  • vicvic 17:05 30.december 2012.

    To pa so neporavnani računi in neopravljeno delo na zemlji.Prehitevanje ne obrodi sadu, in ne naredi konca. Še namnoga leta.