Svet
14 ogledov

Po urah pogajanj sodil še sebi

osijek streljanje 24sata.hr
Drama v Osijeku se je končala še s tretjo smrtno žrtvijo.

Po več urah pogajanj se je drama v Osijeku končala. Moški, ki je z avtomatsko puško ubil ženo ter nekega moškega, nato pa policistom grozil z bombo, je na koncu sodil sebi. 

Ivan Petričević je v soboto nekaj pred poldnevom vstopil v lokal, v katerem je delala njegov žena Slađana. Ob prihodu je na ženo vpil in preklinjal, nato pa iz avtomobila prinesel avtomatsko puško in ustrelil ženo ter moškega, ki ji je hotel pomagati. 

Lokal so obkrožili policisti, ki jim je strelec zagrozil z bombo. Policija se je z moškim več ur pogajala, a žal neuspešno, saj si je moški sodil sam. Kot je dejal tiskovni predstavnik policije, moški ni imel policijske kartotetke. 

Mož obračunal z ženo

Po besedah enega od gostov lokala, ki mu je uspelo pobegniti, je strelec napadel natakarico. Sin lastnika lokala je povedal, da je natakarica napadalčeva žena in da gre za spor med zakoncema. "Že po vstopu v lokal je začel kričati na njo. V njun spor se je vpletel naš stalni gost Drago, ki je natakaričinega moža poskušal odvrniti od namere, da ubije svojo ženo, a mu ni uspelo," je dejal Tihomir Međugorac

Dodal je, da se je napadalec po prihodu v lokal vrnil do svojega avta in iz njega prinesel avtomatsko puško. Ob vstopu v lokal je začel streljati in pri tem zadel ženo in prej omenjenega gosta. Nekemu drugemu gostu se je pred streli uspelo rešiti s skokom za šank. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.