Svet
30 ogledov

Po večmesečni komi rodila deklico

Slika je simbolična. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
25-letna Italijanka je po štirih mesecih v komi s carskim rezom rodila 1,1 kilograma težko deklico. Nato je umrla.

Carolina Sepe, 25-letna Italijanka, je konec tedna umrla v bolnišnici v Neaplju. V komi je bila od avgusta, ko je bila slučajna žrtev strelskega obračuna. Med streljanjem je bila noseča 10 tednov, poroča The Telegraph.

V začetku decembra so ji začeli odpovedovati organi, zato so se zdravniki odločili za carski rez. Rodila se je 1,1 kg težka deklica Maria Liliana. A že po nekaj dneh po rojstvu se je Carolinino stanje drastično poslabšalo, v prvih dneh novega leta pa je njeno življenje ugasnilo.

Vse zaradi prometne nesreče

Tragedija se je začela avgusta, povod zanjo pa je bila prometna nesreča. Carolina je bila slučajna žrtev soseda, s katerim se je njen oče zapletel v prometno nesrečo. S pištolo je vdrl v njihov dom in streljal vsepovprek.

Najprej je ciljal na očeta, ki so ga streli nemudoma pokosili. Nato je zadel Carolino v glavo, ranil njenega brata, na koncu pa je ustrelil še njeno mamo, ki je prav tako kot oče umrla. Carolinin mož Giampiero Siniscalchi je z njunim dveletnim otrokom pobegnil skozi okno in se tako ognil smrtonosnim strelom.

Za otroka bo poskrbela občina

Tamkajšnji župan Antonio Bossone je napovedal, da bodo na občini poskrbeli za deklico. Do 18. leta ji bodo finančno pomagali in ji zagotovili svetlo prihodnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.