Svet
42 ogledov

Pobegnila s sinom, napisala, da se bo igral na oblakih

Ivana Fogadić Facebook
Hrvaška policija je na nogah; iščejo žensko z Međimurja, ki je pobegnila s svojim 5-letnim sinom. V poslovilnem pismu omenja, da se bo ta igral nad oblaki.

29-letna ženska je z otrokom izginila brez sledu, napisala je le poslovilno pismo na Facebooku. “Želela bi se opravičiti svojim staršem; za vsako neprespano noč, ki sem jo povzročila, za vsak strah, ki se je pojavil … Ne jezite se, ker sem storila, kar sem in ne jokajte,” je 29-letna Ivana Fogadić med drugim napisala na svojem Facebook profilu.

Gre za del pisma, ki ga je objavila mlada ženska iz Totovca blizu Čakovca, ki je izginila okrog druge ure zjutraj. S komaj 5-letnim sinom se je, kot pišejo hrvaški portali, neznano kam odpeljala v svoji Opel Astri.

Prosim, da mi vsi odpustite in ne žalujete za menoj, ni nobene potrebe. V življenju sem opravila, kar sem želela in kar so mi omogočale okoliščine. Čas je, da grem na lepše. Moja edina SREČA tega ni zaslužila, pa vendar gre z menoj, do tiste točke, kjer se nama bodo ceste razšle. Tudi njemu bo tam lepše. Vedite, da boste imeli čudovitega malega angela rjavih oči, ki se bo igral med oblaki, vas opazoval in se smejal na ves glas,” piše v sporočilu.

V njem omeni še - domnevno – svojega partnerja, ki mu nameni besede, da je izkoristil vse priložnosti ter da upa, da bo našel nekoga, ki bo lahko srečen s takšnim človekom, kot je on.

Policija je na nogah, bližnji izginule ženske se bojijo, da bo storila samomor, pred tem pa ubila še svojega otroka. 

Komentarjev 2