Svet
8 ogledov

Poboj v ribji restavraciji

Žurnal24 main
Starejši moški je v Skopju ustrelil tri ljudi.

Do strelskega obračuna je prišlo včeraj v večernih urah v ribji restavraciji v makedonski prestolnici.

Za mizo so sedeli trije moški in ženska. Prišlo je do prepira, med katerim je starejši moški odšel iz restavracije, nato pa se je po 20 minutah vrnil s puško in streljal. Eden je zaradi strelnih ran umrl na kraju dogodka, druga dva pa v bolnišnici. Ženska ni bila poškodovana.

Strelec je po dejanju pobegnil, vendar naj bi ga že prijeli. Po poročanju skopskih medijev je trojnega umora osumljen lastnik kamnoloma, Toni Denkovski iz Skopja, navaja Tanjug. Notranja ministrica Gordana Jankulovska je na novinarski konferenci sporočila, da je bil motiv za obračun nerešen dolžniško-upniški odnos med morilcem in eno od žrtev.

Vpletenost mafije?
Makedonski mediji navajajo, da naj bi bil tarča napada eden izmed članov tako imenovane frankfurtske mafije Jordan Rkul iz Velesa, ustreljena pa naj bi bila še eden izmed članov, zadolženih za varovanje makedonske notranje ministrice Gordane Jankuloske, ter sorodnik glavnega telesnega stražarja makedonskega premierja Nikole Gruevskega.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.