Svet
26 ogledov

Podivjani Slovenec med kopalce

Vodni skuter Shutterstock
Moška z vodnim skuterjem divjala med kopalci le deset metrov od plaže. Eden zbežal, 29-letnega Slovenca po begu le ujeli.

Divjanje z vodnim skuterjem je pokvarilo mirno četrtkovo poletno popoldne obiskovalcem plaže hotela Barbat na Rabu.

Kot poroča portal 24sata.hr, so trije moški mirno pili v lokalu ob plaži. Dva sta nato sedla na vodne skuterje in se divje vozila le okoli deset metrov od obale. Kot še navaja portal, se na varnost kopalcev nista ozirala.

Bežal po morju in kopnem

Divjanje je opazila pomorska policija, eden jim je takoj pobegnil, tudi drugi se ni zmenil za njihova opozorila, naj se ustavi, ampak je začel bežati po Rabskem kanalu. Ko se je utrudil, se je vrnil v plitvino in s skuterjem znova zapeljal neposredno med kopalce.

"Ljudem je prekipelo zaradi njegovega divjanja, zato so policistom povedali, kje je," je za 24sata.hr dejal Nermin Fazlić. 

Ko so ga policisti pozvali, naj gre z njimi, se je znova podal v beg – tokrat po kopnem. Ustavil ga je neki mladenič, policija pa ga je obravnavala kar kakšno uro. Devetindvajsetletnemu Slovencu so naložili nekaj več kot 130 evrov kazni.

Komentarjev 3
  • vladek 10:18 22.avgust 2014.

    seveda da se počuti bolj varno,ker so na vsakem koraku vojaki Ne serjite s Egiptom ker so sami teroristi tam

  • vladek 09:56 19.avgust 2013.

    Včeraj na TV poročilah so spraševali turiste,kateri so bili v Egiptu.Eden ja izjavu da se je bolj varno počutu kot na Hrvaškem.Svašta se sliši,samo da se šinfa Hrvaška.Sigirno je solatarić.

  • stela 09:09 19.avgust 2013.

    Fejst nej ga kaznujejo, prepotentneža!!!!!!!! Pa še tolk časa ga "mučit" da izda unga, ki je ušel....!!!