Svet
16 ogledov

Pogrešani eno leto mrtev ležal doma

policija policijski trak Shutterstock
Policisti so sporočili, da so moškega z Alajske, ki je bil pogrešan več kot eno leto, našli mrtvega na njegovem domu.

Dom pogrešanega je bil več kot eno leto zaseden z najemniki, ki pa menda niso imeli niti najmanjšega pojma, da je tam truplo, so za CNN povedali policisti. Samuela E. McAlpinea so nazadnje videli 17. marca lani, ko je svoji mami rekel, da gre na zmenek, 12 dni kasneje pa je njegova sestra policiji sporočila, da je pogrešan.

Sorodniki sprva niso bili preveč zaskrbljeni, saj naj bi pred tem že večkrat preprosto izginil za več tednov. V tistem času je namreč prestajal ločitev in ravno se je odselil iz hiše, ki sta si jo delila z ženo. Ker nista našla ustreznih kupcev, sta jo začasno dala v najem. Najemniki so se v njun dom vselili 1. aprila lani, odselili pa so se pred kratkim. Njegova nekdanja žena je hotela po izselitvi najemnikov očistiti hišo, ko je zaznala kiselkast vonj. Samuelovo truplo je našla v majhni shrambi pod stopnicami.

Policisti sumijo, da je pogrešani umrl, še preden so se najemniki vselili v hišo, in da so za njegovo smrt krive droge in alkohol. Več bodo pokazali rezultati obdukcije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.