Svet
9 ogledov

Pojedel ga je, a ubil ga ni

(Foto: YouTube) Žurnal24 main
Ruski kanibal Nikola Šardin je priznal, da je pojedel človeka in zanikal, da ga je ubil. Preiskovalci se bojijo, da Ilija ni bil njegova prva žrtev.

Pokojnega Ilijo Egorova je kanibal Nikola Šardin spoznal na zdravljenju v psihiatrični bolnišnici julija lani. V bolnišnici, kjer sta se oba zdravila zaradi alkohola, sta se spoprijateljila in svoje prijateljstvo nadaljevala tudi po zdravljenju.

Ni vedel, da je mrtev
Nikolo je smrt Ilije presenetila. Kot je povedal, je bil Ilija zvečer še živ, zjutraj pa ga je v postelji našel mrtvega. Ko ga je videl, se je ustrašil, vzel orodje in ga razkosal. Dele telesa je raznesel po mestu, roko pa si je vzel za spomin in jo je želel posušiti – kasneje jo je, ker je začela smrdeti, vrgel v vodo. Povedal je, da ima človeško meso podoben okus kot ovčje, poroča life.ru.

Preiskovalci se bojijo,da Ilija ni bil prva žrtev kanibala. V sobi je namreč imel kljuko za obešanje mesa, ki jo uporabljajo v mesnicah.

Ko je jedel jetra, so ga prijeli
Moskovska policija je Nikolo prijela, medtem ko je jedel človeška jetra s krompirjem. Preostanek jeter so preiskovalci našli v hladilniku in jih takoj poslali na analizo.

Po potrditvi, da gre za človeška jetra, so 4. maja začeli s preiskavo in iskanjem delov telesa. Najprej so v jezeru našli levo roko brez dlani, v naslednjih dveh tednih pa še obe stopali, desno roko, dlan brez enega prsta in glavo. Tako so Ilijo lahko identificirali po prstnem odtisu.

"Bil je dober človek"

"Ne verjamem, da je Nikola jedel človeško meso. To bi opazila že prej," je za life.ru povedala njegova mama Viktorija Šadrin.

"Pogosto je v hišo vodil berače. Včasih so pri njem prespali ali pa so skupaj spili kakšen kozarček ali dva. Vse to priča temu, kako dober človek je bil," je povedala kanibalova mati.

Kanibal ima tudi 12-letno hčerko iz prejšnjega razmerja, ki je trajalo le 6 mesecev. S partnerko sta se razšla, saj ji ni bilo všeč, da je domov vodil berače in se z njimi opijal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.