Svet
18 ogledov

Pokosijo jih z enim udarcem

Knockout Youtube
Razpasla se je nasilna igra – najstniki med seboj tekmujejo, komu bo uspelo naključnega mimoidočega v nezavest spraviti z enim samim udarcem.

Igra se imenuje „knockout“.  Pojavila se je že nekaj let nazaj, iz ZDA pa poročajo, da se je število takih napadov v zadnjem času povečalo. Igra naj ne bi imela korenin v sovražnem odnosu do kake določene skupine ljudi, pač pa to najstniki počnejo zgolj zaradi zabave.

Taki napadi se za naključno izbrano žrtev lahko končajo s hudimi poškodbami, prišlo je tudi že do nekaj smrtnih primerov. Tak je bil tudi neizzvan napad na 51-letnega Michael Daniels maja letos v Syracuseu, v zvezni državi New York. Pred trgovino sta ga napadla 15- in 13-letni najstnik, Daniels pa je zaradi poškodb umrl.

Kako so videti taki napadi, si lahko ogledate na tej povezavi.  Na tem posnetku pa si lahko pogledate septembrski napad v Brooklynu.


 






Komentarjev 2
  • Žurnalček 15:26 16.november 2013.

    VI KRETENI OD ŽURNALA PA SE ZGLEDA TRUDITE TO IGRICO ŠIRITI NAPREJ. !

  • Trovlak 20:45 13.november 2013.

    Žurnal pojdite v kurac s takimi članki. Če sedaj tega ni bilo pri nas, bo po zaslugi vas. Živa resnica, da je na svetu 99% zla in sovraštva ter vojn zaradi cerkve in medijev.