Svet
19 ogledov

Poletel v nadvoz in preživel

Najstnik je pri 160 km/h prihitel mimo policijskega avtomobila, se zaletel v ogr
1/2
Žurnal24 main
19-letni Brennan Eden je čudežno preživel hudo prometno nesrečo na avtocesti v ameriški državi Ohio. Policist je skorajšnjo tragedijo posnel na kamero.
Videoposnetek neverjetne nesreče si poglejte TUKAJ.

Najstnik je vozil avtomobil pontiac firebird iz leta 1985. Pri veliki hitrosti je prihitel mimo policijskega avtomobila, ki je imel po naključju vključeno snemanje prometa, se zaletel v ograjo, ki loči avtocestna pasova, ter dobesedno poletel v nadvoz.

V nesreči je bil avtomobil popolnoma uničen, medtem ko je mladeniča katapultiralo iz vozila. Ameriški mediji poročajo, da je najstnik v trenutku incidenta vozil neverjetnih 160 kilometrov na uro.

Brennan je še vedno v kritičnem stanju, medtem ko policija preiskuje okoliščine nesreče. Policisti po pregledu posnetka niso mogli verjeti, da je mladi Američan sploh preživel. "Lahko je srečen, da še vedno diha," je izjavil policist Marty Fellure, ki je posnel nesrečo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.