Svet
26001 ogledov

Policija pogrešane najstnice ne najde, ona objavila posnetek

Pogrešana Ana 24sata
Najstnica, ki je izginila pred 11 dnevi, objavila posnetek

Izginula 17-letnica iz kraja Dicmo med Splitom in Sinjem je objavila posnetek, na katerem moški, ki je z njo, razlaga, da sta odšla, ker so jo maltretirali. Dekle v posnetku navaja težave s starši, a policija jo še vedno išče in bo iskanje tudi nadaljevala.

Ana Kliškinjić iz Dicma je izginila pred enajstimi dnevi in je še vedno na seznamu pogrešanih oseb.

"Nisva imela druge možnosti. Hotel sem ji vrniti svobodo. Doma so jo zaklepali, z oken so pobrali kljuke, vzeli so ji vse ključe. Maltretirali so jo psihično in fizično," na posnetku po poročanju Dalmacija News pravi Ante, ki trdi, da sta se obrnila na različne službe, a jima nihče ni pomagal.

Vrnila se bosta, ko bo Ana dopolnila 18 let, to je avgusta, ali če se bodo stvari uredile.

Dokler je ne bomo našli in potrdili njene identitete, jo bomo iskali, več ne moremo komentirati, razen da bomo, potem ko jo najdemo, z njo opravili pogovor o okoliščinah izginotja, so za 24sata pojasnili na splitski policijski upravi.

Policija kljub vsem navedbam v posnetku ne more nič, dokler z mladoletnico ne opravi razgovora in potrdi, da je res šlo za nasilje. Potrebno je ugotoviti, ali je bila poškodovana, je kdaj iskala pomoč in kje ter ali je nanjo kdo vplival, da je zapustila dom, navaja 24sata.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • marialorca 06:59 07.marec 2021.

    ***Dokler je ne bomo našli in potrdili njene identitete, jo bomo iskali,*** Kako jo iščejo? Morda čakajo, da jih kdo pokliče in pove, da jo je videl? Se vozijo z avtomobili okoli in gledajo? Hodijo od vrat do vrat?