Svet
593 ogledov

Policija je rešila 14-letnega fanta, ki je bil od rojstva ujet v stanovanju

fant Žurnal24 main
14-letni deček je izgledal kot bi ušel iz kakšne grozljivke, poročajo izraelski mediji. Policija ga je našla zaprtega v stanovanju, kjer naj bi bil v ujetništvu od rojstva dalje.

Socialni delavci so dobili namig, da se v enem od stanovanj na severu Tel Aviva dogaja nekaj čudnega. Sosedje so o dogajanju obvestili tudi policijo. Eden od njih je za lokalni radio povedal, da je fanta videl, ko je kukal skozi okno: "Izgledal je kot zombi!" 

"Njegove oči so prosile za pomoč, zato sem se odločil, da bom nekaj storil," je še dejal in povedal, da je iz stanovanja, kjer je bival neznosno zaudarjalo.

Izraelski mediji poročajo, da je fant policistom povedal, kako so mu starši dvakrat mesečno dovolili izhod na ograjen vrt – a le ponoči.

Pred stanovanjem so našli improvizirano sestavljeno kletko, narejeno iz držal za sušenje perila. Policija predvideva, da se je fant v njej večkrat zadrževal.

Starši, šlo naj bi za Ruse, so aretirali, policistom pa so se ob njihovem prihodu upirali.

V stanovanju so naleteli na razdejanje: povsod smeti, umazano perilo in nesnaga. Eden od policistov je po poročanju medijev zaradi smradu bruhal.

Odvetnik staršev poudarja, da so sina želeli le zaščititi, ker je imel težave z zdravjem.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.