Svet
3071 ogledov

Bel prah vznemiril prebivalce

klop park Saša Despot
Belo snov, ki so jo našli na več mestih, so poslali na analizo.

V zadnjih dneh so prebivalci Osijeka in okolice policijo obveščali o beli snovi, ki se je pojavljala na različnih mestih. Policija je na terenu odvzela več vzorcev in jih poslala na analizo. Analiza je pokazala, da gre za kuhinjsko sol. 

Prebivalci so se bali, da gre za strup, poroča Dnevnik.hr. Bela snov se je namreč pojavljala na več mestih, po mestu pa so opazili več mrtvih golobov. 

O beli snovi so poročali tudi iz Zagreba. Analiza je tam še v teku, policija pa prebivalce miri. Pozvali so jih, naj ne delajo panike po nepotrebnem. Staršem so položili na srce, naj pazijo na otroke. Prav tako so lastnike psov pozvali, naj imajo pse na povodcu.  
 

Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 17:45 22.marec 2018.

    CHEMTRAILS ..............Slovenija ni izključena iz projekta . http://cikaskidecki.blog.siol.net/2012/03/15/pozor-ljudje-ubijalski-okoljevarstveniki-1-0/

  • Avatar stoychi
    stoychi 15:18 22.marec 2018.

    po vsej EU potekajo NATO vojaške vaje pod nadzorom ameriških zračnih sil in usmerjevalcev združenega ognja. Sol je klasično sredstvo za vremensko vojskovanje, zapraševanje oblakov in nižanje temperatur.