Svet
11090 ogledov

Policija potrkala na vrata in odkrila pretresljivo skrivnost

Nemška policija Profimedias
Mama hčerko vse življenje zadrževala v hiši. Deklica ni videla gozda, ni bila na travniku, se ni vozila v avtomobilu.

Policija je deklico našla v hiši starih staršev, po tem, ko so jih sorodniki obvestili, da zgodba o tem, kaj naj bi se zgodilo z deklico in njeno mamo očitno ne drži. 

Ko se je deklica rodila, sta se njena starša že razšla. Oče, ki je bil pri porodu, je imel z deklico omejene stike, ko pa je bila ta stara pol leta, mu je nekdanja partnerka na vetrobranskem steklu pustila listek s sporočilom, da se z deklico selita v Italijo k sorodnikom. Stike naj bi imeli, če bi deklica to želela, je še zapisala mati. 

Mamo naj bi po domnevnem odhodu sicer nekajkrat še videli v Attendornu, vendar nihče ni posumil, da bi bilo kaj narobe, piše SauerlandKurier. Oče je po začetnih poskusih vzpostavljanja stika obupal. Policisti so mamo in hčerko nekajkrat še iskali na naslovu starih staršev, a ti niso dovolili policistom vstopa v notranjost hiše.

Da zgodba, ki so jim jo povedali, ne drži, pa je postalo jasno pred kratkim. Neki sorodniki so se odpravili v Italijo, obisk pa so želeli izkoristiti tudi za postanek pri sorodnikih, ki naj bi gostili omenjeni mamo in hčerko. Ko so prišli na obisk, pa so jim italijanski sorodniki povedali, da mama in hči nikoli nista bili pri njih. 

Po vrnitvi domov so presenečeni sorodniki obvestili policijo, ki je na podlagi njihovih informacij pridobila nalog za preiskavo hiše in v njej odkrila deklico. Ko so jo policisti odpeljali k zdravniku, jim je povedala, da še nikoli ni videla gozda ali bila na travniku, prav tako se nikoli ni peljala z avtomobilom. 

Deklica je trenutno v rejniški družini. Odgovorov na veliko večino vprašanj policija še nima, saj ne mama ne stari starši na vprašanja ne odgovarjajo. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • Avatar mahatma2
    mahatma2 15:05 10.november 2022.

    Tragično , tu se ta žalost lahko samo na ta način opiše . Je pa res , da je članek nekoliko pomankljiv , tudi sam nisem zasledil koliko je deklica stara , sem pa to zvedel pri napovedniku za TV ...prikaži večTV dnevnilk , bila naj bi stara 8 let.

  • Grof 17:55 07.november 2022.

    Med vrsticami berem, da je pogrešala zapuščen travnik po odhodu Toneta Ropa iz politike, vsaj zdi se mi tako, nevem no …..

  • Avatar jate
    jate 17:06 07.november 2022.

    Zelo pomanjkljivo napisano,ne veš kdo pije kdo plača.Samo to veš,da dete nastrada.