Svet
5241 ogledov

Policija prekinila orgijo diplomatov in evropskega poslanca Fidesza

Belgija policija Epa
Na orgiji v središču Bruslja je policija našla 25 ljudi, med njimi so bili tudi evropski poslanec in več diplomatov.

Zabava se je v petek odvijala v kleti bara v središču Bruslja. Med 25 udeleženci je bila večina moških, poroča The Brussels Times. Med njimi je bil evropski poslanec in več diplomatov.

The Brussels Times poroča, da je evropski poslanec poskušal pobegniti s kraja dogodka. Politico piše, da naj bi poslanec skušal pobegniti skozi okno, a se je pri tem poškodoval. Policisti so ga prijeli in zaslišali. Na kraju dogodka so policisti našli tudi droge. Zaradi kršenja protikoronskih ukrepov so vse prisotne oglobili. 

Vpletenost v dogodek je potrdil madžarski evroposlanec József Szájer, ki je v nedeljo odstopil, poroča euronews.com. V izjavi je potrdil, da je bil prisoten na omenjeni zabavi. Zanikal je jemanje drog in pojasnil, da je policistom takoj predlagal, da opravijo test na prisotnost drog, a se policisti za to niso odločili. Kot je zapisal v izjavi, naj bi policisti na kraju našli ekstazi, o katerem pa sam ni nič vedel.

Szájer obžaluje kršenje omejitev, povezanih s koronavirusom. Za svoja dejanja se je opravičil družini, sodelavcem in volivcem. Poudaril je, da je za njim trideset let predanega in trdega dela in naj to napako ocenjujejo tudi v luči tega. Kot je poudaril, gre za njegovo osebno napako in zanjo prevzema vso odgovornost. 

Evropski poslanec Fidesza je znan nasprotnik zakonskih zvez istospolnih partnerjev. Z mesta evropskega poslanca je nepričakovano odstopil v nedeljo. V nedeljo je dejal, da odstopa, ker "morajo biti tisti, ki so na bojišču, v formi za boj"

Szájer je eden izmed avtorjev nove madžarske ustave, ki je naletela na številne kritike zaradi nasprotovanju pravicam skupnosti LGBT+. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 14
  • peizysthe 07:10 02.december 2020.

    www︎.︎Norias︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za seks

  • creanarmi 03:52 02.december 2020.

    www︎.︎Norias︆.︆net - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za seks

  • Avatar Ariakvilla
    Ariakvilla 22:37 01.december 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.xxhook.com