Svet
17 ogledov

Policist gladovno stavka

(Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
V prostorih policijske uprave Split že tretji dan v družbi križev in Biblije gladovno stavka policist. Za stranke so morali odpreti drug vhod, da ne hodijo mimo stavkajočega.

Policist ne želi govoriti niti s kolegi niti z mediji, zato vsi le ugibajo, kaj je razlog za njegovo gladovno stavko. To naj bi vedeli le njegovi nadrejeni, neuradno pa naj bi bil policist ogorčen zaradi disciplinskega postopka, ki je pripeljal do tega, da ne more več odplačevati posojila.

S stavko je začel pred policijsko stavbo v soboto zvečer, a mu je v nedeljo uspelo priti v stavbo. Okrog sebe je razmestil križe, v rokah ima Biblijo in pije le vodo. Z nikomer ne govori, ne dovoli niti fotografiranja. Kolegi so sicer poklicali zdravnika, ki ga je pregledal in ugotovil, da je policist za zdaj zdrav.

Vodstvo policije še ne ve, kaj bodo storili s stavkajočim, ta za zdaj tako ostaja v veži, poročajo hrvaški mediji.

Za vse stranke pa so na splitski policiji odprli drug vhod, saj bi se sicer vsak na vhodu najprej soočil s stavkajočim policistom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.