Svet
19 ogledov

Policist odpuščen, ker je ustrelil veverico

Pištola Shutterstock Fotografija je simbolična.
Ameriški policist iz države Tennessee je bil odpuščen, potem ko je ustrelil veverico.

Ko se je v neki trgovini znašla veverica, je lastnik poklical živalsko policijo, a ker njihov predstavnik ni bil na voljo, se je v trgovino odpravil policist Jody Putnam. Ta je takoj po prihodu živalco hotel prestrašiti s streljanjem, kar lastniku trgovine, Carlu Duffieldu, nikakor ni bilo všeč.

Putnam je veverico hotel tudi omamiti s pršenjem solzivca, kar je iz trgovine pregnalo še zadnje stranke. Ko so končno smeli spet vstopiti v trgovino, pa so na tleh zagledali grozljiv prizor - ustreljeno veverico. Ni znano, koliko strelov je izstrelil Putnam, saj trgovina ni hotela pokazati posnetkov nadzorne kamere.

V mestu Mountain City, kjer je zaposlen Putnam, mora vsak policist svojemu nadrejenemu dati pisno izjavo, kadar strelja z orožjem, česar pa Putnam ni hotel storiti. Svojim nadrejenim ni želel razlagati incidenta z veverico, zato so ga odpustili. Kaj o tem pravi društvo za zaščito živali, pa še ni znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.