Svet
10 ogledov

Policisti priprli policiste

(Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
V Hercegovini je danes v teku velika policijska akcija zoper tihotapce cigaret. Priprli so jih že 60, med njimi tudi policiste.

Kot poročajo bosansko-hercegovski portali, v Hercegovini že nekaj časa poteka obsežna preiskava tihotapcev cigaret. Policisti Republike Srbske v sodelovanju s kolegi Federacije Bosne in Hercegovine so zjutraj podrobno preiskali 60 lokacij širšega območja južnega in jugovzhodnega dela Bosne in Hercegovine. Po poročanju portala Sarajevo-x so priprli 60 ljudi, med njimi 22 policistov.

Kot je povedala tiskovna predstavnica policije Republike Srbske, so današnje aretacije sad večmesečne preiskave, ki so ji nadeli skupno ime Taksa. V akciji je sodelovalo približno 200 policistov; kaj so našli tekom hišnih preiskav, ni jasno, tožilstvo ob tem potrjuje le to, da so pripadniki organizirane kriminalne skupine trgovali zlasti z robo, za katero so predvidene visoke pristojbine. V glavnem naj bi šlo za cigarete.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.