Svet
36 ogledov

Policistka ubita prvi dan na delovnem mestu

Ubita policistka Reševalni pas/Twitter
Ameriška zvezna država Virginija je zavita v črnino, potem ko je zaokrožila vest, da je mlada policistka, ki je na terenu posredovala zaradi nasilja v družini, ubita.

29-letna Ashley Guindon je v petek podala prisego kot novopečena policistka, včeraj je prvič oblekla svojo delovno uniformo kot policistka v okrožju Prince William. Ob sprejemu mlade policistke in njenega kolega je tamkajšnja policijska uprava na svojem Twitter profilu zapisala dobrodošlico in še: “Pazita na sebe!

Policijska patrulja, v kateri sta bila poleg Guindonove še dva njena policijska kolega, je v poznih popoldanskih urah posredovala v Woodbridgu. Poklicali so jih zaradi nasilja v družini. Po prihodu na mesto dogodka je iz hiše na policiste streljal neimenovani moški, po pisanju ameriških medijev naj bi šlo za pripadnika ameriške vojske.

Zadel je vse tri policiste; medtem ko se dva še borita za življenje, je mlada policistka ta boj izgubila. Preden je streljal na policiste, je moški s strelnim orožjem ranil tudi svojo ženo. 

Komentarjev 6
  • moder 14:58 29.februar 2016.

    sej majo še dovolj robotov, da bodo nadomestili izgube,...

  • samo.jst 22:57 28.februar 2016.

    ..si kdaj slišal za orožni list? Ni tako trnava legalna pot do orožja, tudi tukaj na sončni strani alp. Kar nas loči je le kultura.

  • h3o 17:14 28.februar 2016.

    in kje je dobil orožje? sej je uporabljal napravo za ubijanje na daljavo ane? Pač zakone so si napisali sami, naj se pokoljejo med seboj če hočejo. Pri nas v sloveniji bi morali prepovedat vsako orožje, ker orožje ima lahko ...prikaži več samo vojska in policija