Svet
2 ogledov

Pomladek HDZ premierju prinesel hrvaški dres

Dres Hvrvaška Patrik Macek/PIXSELL
Predstavniki podmladka HDZ so pred sedež hrvaške vlade danes prinesli majico hrvaške nogometne reprezentance z namenom, da jo podarijo premieru Zoranu Milanoviću. Želijo si, da bi premier v prihodnje med rekreacijo tekel v dresu hrvaške in ne angleške nogometne reprezentance.

Zorana Milanovića so fotoreporterji minuli konec tedna ujeli med rekreacijskim tekom v zagrebškem parku Maksimir v športni opremi z oznakami angleške nogometne reprezentance.

Podmladek HDZ ocenjuje, da bi moral biti hrvaški premier med rekreacijo oblečen v nacionalni dres, saj je hrvaška reprezentanca na lestvici svetovne nogometne organizacije (FIFA) celo boljša od angleške.

Predstavniki podmladka največje hrvaške opozicijske stranke so dali na hrbtno stran športne majice odtisniti premierove kratice Z. M. ter številko 333.533, ki predstavlja trenutno število brezposelnih na Hrvaškem. Želijo namreč, da se Milanović med tekom spomni na številko, ki je vsak dan višja.

S podatki o brezposelnih so mnogi izzivali tudi prejšnjo hrvaško premierko Jadranko Kosor. Hrvaška pevka Severina Vučković se je marca 2010 na modni reviji Cro-a-porter v Zagrebu pojavila z broško s številko 317.625, kolikor je bilo takrat brezposelnih na Hrvaškem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.