Svet
11 ogledov

Popila do 17 vodk, starši tožijo fanta in šolo

Žurnal24 main
Starši ameriške študentke, ki se je s svojim fantom udeležila zabave njegove bratovščine, je umrla po tem, ko je popila med 10 in 17 kozarčkov vodke. Njeni starši so se po dveh letih odločili, da bodo tožili šolo in njenega fanta.

Študentka Megan Helal se je 20. marca 2010 s svojim fantom udeležila zabave bratovščine Sigma Chi v enem izmed lokalov v Teksasu. Devetnajstletnica naj bi v dveh urah popila od 10 do 17 kozarčkov vodke.

Po zabavi se je Megan s svojim fantom odpravila v njegov apartma, fant pa jo je zjutraj našel mrtvo na tleh stanovanja. Čeprav so dekle takoj odpeljali v najbližjo bolnišnico, so zdravniki lahko le razglasili čas njene smrti, še poroča Dnevnik.hr.

Tožijo zaradi malomarnosti

Starši pa so se zdaj odločili, da zaradi malomarnosti tožijo šolo, lokal, njenega fanta in še nekatere druge. Kot so navedli, odškodnine ne želijo, njihov namen je preprečiti, da se kaj podobnega ne bi zgodilo še komu drugemu.

"Jasno je, da nihče ni bil pozoren na dogajanje tiste noči," je poudarila odvetnica družine Linda Turney. A obdukcija je pokazala, da je Megan umrla naravne smrti (zaradi nepojasnjene srčne aritmije) in ne zaradi alkohola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.