Svet
20 ogledov

"Porjaveloreksične" mame solariji nočejo več

Patricia Krentcil Prt Scr YouTube
Potem ko je "porjaveloreksična" mama navdahnila lutko podjetja, ki izdeluje igrače in se tudi norčuje, ji je več solarije prepovedalo vstop, ker nočejo negativne reklame.

Več solarijev New Jersyju je zaradi negativne reklame prepovedalo vstop preveč porjaveli mami Patricii Krentcil, obtoženi, da je petletno hčerko odpeljala v solarij, kjer jo je opeklo.

Z obtožbami pa se ne sooča le Patricia, ampak bo preiskava stekla tudi zoper salon City Tropics Tanning, kjer je Patriciina hči Anna dobila opekline, medtem ko se je "sončila z mamico".

"Porjaveloreksična" mama navdahnila lutko

Patricia Krentcil navdahnila lutko | Avtor: HeroBuilders.com HeroBuilders.com
Patricia je navdihnila novo lutko podjetja HeroBuilders, ki izdeluje igrače. Lutka "porjaveloreksične" mame stane 29,95 dolarja (22,99 evra) in je na voljo pri proizvajalcu, ki ima navado izdelovati igrače, ki vzbujajo pozornost.

Vse obtožbe zanika

Krentcilova, ki je kritike poimenovala kot "ljubosumne, debele in grde", se je prejšnji teden na sodišču izrekla za nedolžno glede obtožb o ogrožanju varnosti otroka, potem ko naj bi hčer peljala v solarij. V šoli naj bi hčerka povedala, da ima opekline, in poklicali so policijo. Njena mama trdi, da je deklico sicer vzela s sabo v salon, ampak da ta ni nikoli vstopila v kabino za sončenje. "Jaz se sončim, ne ona," je dejala 44-letnica. "Jaz sem v kabini, ona je v prostorih solarija. To je vse." Dekličin oče je za NBC povedal, da so v šoli deklico napačno razumeli: "Zunaj je bilo 30 stopinj Celzija, opeklo jo je sonce. To je vse, kar se je zgodilo."

Državni zakon v New Jerseyju otrokom, mlajših od 14 let, prepoveduje sončenje v solarijih. Mladostnike med 14. in 17. letom mora spremljati odrasla oseba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.