Svet
91 ogledov

Poročen s sestrama in njuno sestrično

Družina Darger lovetimesthree.com
Joe in njegove tri soproge imajo skupaj 24 otrok.

Mormonska družina prihaja iz Salt Lake Cityja. 43-letni Joe Darger je poročen z dvojčicama Vicki in Valerie, tretja žena pa je njuna sestrična Alina. Zadnja se je zakonskemu življenju leta 2000 pridružila Valerie, leta 1990 pa se je Joe hkrati poročil s prvima soprogama, poroča Daily Mail.   
"Dejstvo, da je bil Joe poročen z Vicki me sploh ni motilo. To sem vzela kot znak, da bo tudi zame dober mož," je dejala Alina. Skupno imajo 24 otrok: najmlajša je enoletna Victoria, najstarejši pa je 18-letni Tavish.

Povsem enakopravne

Skrajni mormonizem dopušča poligamijo, v očeh te religije so vse tri soproge popolnoma enakovredne. Vicki, Valerie in Alina imajo vsaka svojo spalnico, Joe pa odide vsak večer spat v drugo. Priznavajo, da so na začetku skupnega življenja imele nekaj težav z ljubosumnostjo.

Dolgo časa so skrivali svoj način življenja, pred dvema letoma pa so se odločili odkrito spregovoriti: zdaj si prizadevajo za legalizacijo poligamije. O svojem nekonvencionalnem življenju vsi štirje pišejo tudi blog na http://lovetimesthree.com.

Komentarjev 1
  • pesjan 13:01 05.maj 2012.

    to pa ni tako slabo imeti tri žene-le če imajo dovolj ficka-