Svet
21 ogledov

Porodnica z 1,24 promila alkohola

dojenček jok Shutterstock
V Bjelovarju je ženska hotela oditi iz porodnišnice, čeprav je bila tik pred porodom. Zdravniki in medicinske sestre so morali zakleniti oddelek, dokler se ni streznila.

Osebje je ženski neposredno pred porodom namerilo 1,24 promila alkohola v krvi. Nikakor je niso mogli pomiriti in prepričati, da mora ostati v porodnišnici, saj naj bi zdaj zdaj rodila. Dodobra je namučila zdravnike in sestre ter vznemirila celo nadstropje bolnišnice.

Na koncu se je vse končalo srečno – porod je potekal brez komplikacij, ženska je rodila svojega tretjega otroka, ki ni utrpel nobenih posledic zaradi maminega pijančevanja, poroča 24sata.hr. Po porodu je vzela otroka in zapustila bolnišnico.

Poljakinji namerili 4,26 promila

Ta otrok ni utrpel nobenih posledic, drugače pa je bilo z otrokom Poljakinje, ki je rodila avgusta 2010 s 4,26 promila alkohola v krvi. Otrok je imel le 900 gramov ter težki okvari jeter in živčevja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.