Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

Portugalci ne iščejo več Madeleine

(Foto: www.findmadeleine.com) Žurnal24 main
Portugalska policija je prekinila iskanje deklice Madeleine McCann, ki je v sumljivih okoliščinah izginila maja lani, poročajo portugalski mediji.

14. julija bodo portugalski preiskovalci končno morali razkriti izsledke sicer tajne preiskave izginotja Madeleine McCann in pristojni državni tožilec je zahteval, da se preiskava takrat prekine, razen če policija postreže z novimi odkritji o primeru McCann, poročata portugalska časnika  Correio da Manha in Jornal de Noticias. Navedb časnikov ni komentiral še noben portugalski državni organ.

Sumili tudi dekličine starše
Madeleine McCann je izginila 3. maja lani, ko je njena britanska družina letovala v portugalskem kraju Praia da Luz. Več kot eno leto pogrešana deklica naj bi izginila med 19.30 in 22. uro zvečer, ko so njeni starši večerjali v bližnjem lokalu, Madeleine ter njena brata in sestro pa pustili v apartmaju. Ko sta se McCannova vrnila v apartma, je za takrat triletno hčerko izginila sleherna sled.

Portugalski in britanski preiskovalci se že več kot eno leto ubadajo s skrivnostnim izginotjem, a videti je, da še vedno stopicajo tam, kjer so bili na začetku preiskave. Preiskovalci so kar nekaj časa kot osumljenca za izginotje Maddie obravnavali njene starše, vendar so pozneje to možnost opustili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.