Svet
13 ogledov

Portugalska: Še vedno se ukvarjajo z Maddie

Na dan, ko bi nesrečna Maddie praznovala svoj osmi rojstni dan, bo njena mama iz Žurnal24 main
V več tisoč dokumentov, ki so nastali v povezavi z izginotjem pogrešane britanske deklice Madeleine McCann, se bo ponovno poglobila portugalska policija.

Iskanja novih sledi kar pet let po izginotju takrat štiriletne Madeleine McCann se bo lotila nova ekipa portugalskih detektivov. Portugalske oblasti sta k nadaljevanju iskanja njune leta 2007 izginule hčerke prosila tudi njena starša Gerry in Kate McCann, poroča Daily Mail.

Preiskavo je lani sicer obnovila tudi britanska policija.

Madeleine ali Maddie McCann je neznano kam izginila 3. maja 2007. Z družino, torej očetom Gerryjem, mamo Kate in mlajšima dvojčkoma, bratcem in sestrico Seanom in Amelie, so bili na dopustu na Portugalskem. Iskanje svetlolase mlade Britanke je sprožilo ogromno medijske pozornosti, na medije pa se neprestano obračata tudi starša.

V zadnjih letih se je glede njenega izginotja pojavila množica teorij, javile so se številne "priče," policija pa je kot osumljenca že obravnavala tudi starša izginule deklice. Še vedno ni jasno kaj se je zgodilo in ali je deklica živa ali mrtva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.