Svet
21 ogledov

Posilil jo je v vrsti za karte za Wimbledon

Wimbledon šotor EPA
Nekega moškega so aretirali po tem, ko ga je ženska obtožila, da jo je posilil, medtem ko je v vrsti čakala za nakup kart za nedeljski finale teniškega turnirja v Wimbledonu.

Na tisoče oboževalcev si je želelo videti boj med Novakom Đokovićem in Andyjem Murrayjem, zato so čez noč kampirali pred stadionom, da bi lahko kupili karte za veliki finale. Neki 30-letnik pa naj bi gnečo in temo izkoristil za posilstvo 34-letne ženske, zato so ga že aretirali. Za njegovo žrtev mora trenutno skrbeti ekipa specialistov, pravi tiskovni predstavnik policije. "Trenutno preiskujemo okoliščine resnega spolnega napada, ki se je po besedah žrtve zgodil v parku pred stadionom v zgodnjih jutranjih urah v nedeljo."

Žrtev je policistom povedala, da je posiljevalcu sledila v neki šotor, nato pa jo je napadel. Vse skupaj naj bi slišala neka ženska, ki je povedala, da je žrtvi skušal pomagati neki moški, nato pa jo je slišala reči: "Si se dovolj zabaval? Poklicala bom policijo". Možje v modrem so kasneje ugotovili, da se žrtev in posiljevalec nista poznala od prej, sta pa bila oba opita.

Komentarjev 7
  • Avatar frnazzi
    frnazzi 12:57 11.julij 2013.

    Ziher je bila Slovenka, prijavila ga je pa samo zato, ker med fukom v ozadju ni bilo goveje muske za štimung.

  • Ronald Reagan 11:33 11.julij 2013.

    Bolj butastega članka še nisem videl

  • kurt 11:21 11.julij 2013.

    Bedasti članek, ki mu nasede in hkrati verjame približno 0.5% bralcev.