Svet
18 ogledov

Posilil naj bi jo z neznanim predmetom

Nasilje Shutterstock
Hrvaško pretresa grozljivo posilstvo dekleta, za katerega je osumljen 20-letni študent. Težke poškodbe vagine in anusa naj bi ji prizadejal z neznanim predmetom. Zdravniki trdijo, da česa podobnega še niso videli.

Grozljivo posilstvo 20-letnega dekleta se je zgodilo na petkovi zabavi, kamor je prišla z osumljenim. Po nekaj urah so se zdravniki borili za njeno življenje.

Okoli 19. ure so jo s težkimi poškodbami intimnih predelov skoraj mrtvo pripeljali v splitsko bolnišnico. Zdravniki so jo operirali do polnoči, dežurno osebje pa je bilo nad videnim pretreseno.
"Bil sem šokiran nad poškodbami, načinom, kako so bile zadane, in kako obširne so bile," je za Slobodno Dalmacijo povedal abdominalni kirurg Hrvoje Tomasović, ki je bil v petek dežuren. "V svoji 20-letni karieri česa podobnega nisem videl," je bil zgrožen.

Kaj se je zgodilo?

Po poročanju Slobodne Dalmacije je dekle okoli dveh popoldne prišlo na zabavo v Podstrani z 20-letnim študentom ekonomije iz Splita. Tam so se že zabavali trije prijatelji in tri prijateljice. Kot navaja časnik, sta bila oba pod vplivom alkohola in nista skrivala naklonjenosti drug drugemu. Ko je bilo očitno, da bo prišlo do spolnega odnosa, so se ostali umaknili iz dnevne sobe, poroča Slobodna Dalmacija.

Medtem ko sta dva odšla do žara, kjer so pekli meso, in so ostali igrali računalniške igrice, si niti predstavljati niso mogli, kakšna grozljivka se je v sobi zraven odvijala za 20-letno dekle. Po pol ure sta v dnevno sobo vstopila študent in študentka in naletela na grozljiv prizor, piše časnik.

Na tleh je v mlaki krvi gola ležala 20-letnica. Takoj so poklicali reševalce, medtem pa je osumljeni le stal poleg poškodovane. Zdravniki so se za njeno življenje borili več ur, po navedbah časnika pa so ji odstranili šest metrov črevesa.

Privedli osumljenega

Policija je vse prisotne na zabavi odpeljala na zaslišanje. Osumljeni je na zaslišanju sodeloval in dejal, da se zaveda, kaj se je zgodilo. Preiskovalni sodnik mu je odredil mesec dni pripora, saj meni, da bi na prostosti lahko vplival na priče.

Kot so izvedeli pri časniku, naj bi imel mladenič med spolnim odnosom težave z erekcijo. Izkoristil je, da je bilo dekle zaradi alkohola omamljeno in jo posilil z neznanim predmetom, piše časnik in navaja, da mu za zločin grozi najmanj tri leta zapora.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 23:22 19.november 2012.

    Neznani predmet je petarda , boh vas nima rad !