Svet
5 ogledov

Poškodovan predsedniški avto

(Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Težave s predsedniškim avtom tudi v Srbiji, ne le v Sloveniji. Novi mercedes predsednika Tadića v Beogradu poškodovali. Sprašujejo se, kako je to mogoče, saj naj bi bil najsodobneje opremljen.

Novi blindirani mercedes srbskega predsednika Borisa Tadića, za katerega so aprila odšteli 620 tisoč evrov, so pred desetimi dnevi v Beogradu poškodovali.

Kot pišejo srbski mediji, je službeni voznik pri Vojnomedicinski akademiji v srbski prestolnici pri obračanju vozila trčil v stekleni kiosk. Steklo je precej poškodovalo predsedniški avto; ocenjena škoda je 30 tisoč evrov. Pokrila jo bo zavarovalnica.

Zanimivo pri vsej zgodbi je zlasti vprašanje, kako je mogoče, da je voznik sploh trčil v kiosk, saj naj bi bilo drago vozilo opremljeno z najboljšo možno zaščito in senzorji na vseh straneh.

Predsedniku Tadiću so drago in močno zaščiteno vozilo priskrbeli aprila, ko so se vrstile grožnje srbskega in črnogorskega podzemlja zaradi njegovega odkritega boja zoper narkokartele.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.