Svet
10708 ogledov

Potniki posneli padec letala

Youtube
Na spletu je bil objavljen grozljiv posnetek potnika v letalu, ki je z gorečim motorjem nenadzorovano pristajalo.

Potnik v notranjosti letala je posnel njegov padec blizu Pretorije v Južnoafriški republiki. V nesreči sta umrli dve osebi. Na letalu je bilo sicer 19 potnikov.

Letalska nesreča v Rusiji Strmoglavljenje Svet Varnostne kamere ujele trenutek, ko je letalo strmoglavilo na tla

Leta 2016 je v 19 letalskih nesrečah po vsem svetu umrlo 325 ljudi. Prav zato letala veljajo za najbolj varen način prevoza. Statistika pravi, da bi morali leteti vsak dan 55 tisoč let, da bi doživeli usodno nesrečo. Verjetnost, da boste umrli v letalu je, 1 proti 11 milijonom, verjetnost, da boste umrli v avtomobilu pa je 1 proti 5.000. 

Letalo ATR 72 Svet Strmoglavilo potniško letalo z veliko potniki, reševalci nemočni

Vendar pa se letalske nesreče dogajajo. Nedavno sta v letalski nesreči v Preotriji umrla dva od 19 potnikov na letalu (video pod novico). Neuradno naj letalo sploh ne bi smelo leteti.

Letalska nesreča Tragično Svet Letalo strmoglavilo med pristajanjem, mrtvih 40 ljudi

Obstaja seznam pravil in navodil, ki se jih je treba državi med črnim scenarijem. Ne smete se plaziti po tleh, Pomembno je, da se pripadate in da se znate tudi odvezati. Bodite zbrani in poslušajte nasvete. Pomirite osebe okoli sebe. Pomagajte starejšim. Ne rešujte svoje prtljage ... 

Letalska nesreča v Havani Letalska nesreča Svet Strmoglavilo letalo s 104 potniki na krovu

Isti trenutek, ko padejo maske za zrak jih vstavite na obraz. Statistično gledano naj bi tisti, ki sedijo v repu letala imeli 69 odstotkov več možnosti za preživetje. Idealno je, da niste od zasilnega izhoda oddaljeni več kot šest vrst in da sedite na sedežu blizu okna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.