Svet
1343 ogledov

Posnetek, ki ga je videlo skoraj 11 milijonov ljudi

porod v naravi youtube.com
Simone se je odločila roditi v naravi. Porod je posnela in objavila na YouTubu.

Posnetek je objavila februarja, do sedaj pa si ga je ogledalo že skoraj 11 milijonov ljudi.

Kako je bil videti njen porod, si lahko gledate na tej povezavi. POZOR: video ni primeren za osebe z občutljivimi želodci.

Komentarjev 5
  • Avatar Syn
    Syn 16:43 27.november 2013.

    Tega pa res ne mislim gledat. Naravnost nagravžno.

  • Avatar Zala
    Zala 22:20 24.november 2013.

    Si bila prikrajšana za občutek nastajanja in rojevanja novega bitja, ali kaj, da si tako nasršena? In vendar narava opravi vse, tudi pri tisti pijani najstnici, ki si jo omenila. Nič, prav nič ni delo človeka, razen združitve semenčeca ...prikaži več in jajčeca. Mene je samo zmotilo samo to, da so rojstvo označili senzacija. Rojevanje katerega koli živega bitja ni senzacija. In kako več, da se je dogajalo ob nekem naključnem potoku? Mislim, da je bilo premišljeno pripravljeno in del, ko se je prerezala popkovnica, izločila posteljica in umivanje dojenčka manjkajo. Ženska je posnela rojevanje in ne priprave, ter vse kar je po rojstvu sledilo. Me je pa fasciniralo kako mamica rojeva in izgledala takoj po rojstvu. Nikjer mučnega vpitja, nikjer prepotene in izmučene ženske .... vse je bilo naravno in spontano.

  • gabi 17:32 24.november 2013.

    Oh please, rojstvo pa čudež narave. Če se nekaj zgodi vsak dan po celem svetu v več tisoč primerih, in če je tega sposobna vsaka 3 pijana najstnica, to zame ni noben čudež. Da ne govorim o živalih, rastlinah in ...prikaži več sploh vseh ostalih živih bitij, ki so tega zmožne, celo bolj kot ljudje, saj rodijo več življenj.. Ja, je pa rojevanje nekaj najbolj naravnega, Tako naravno kot je seks in smrt, nad čemer se zgražaš. Prav tako je naravni čudež človeški metabolni sistem, pa to pomeni da moramo občudovati posnetke ljudi, ki serjejo na kameri?Pa ko ravno omenjaš srednji vek, rojstvo sredi gozda, v nekem naključnem potoku, brez pripomočkov je točno taka stvar, ki je bila normalna v tistem času.