Svet
10 ogledov

Posnetek razburil javnost

Indija poplave PrtScr You tube
Novinar Narayab Pargaien se je med poročanjem o poplavah v Indiji povzpel na rame enega izmed domačinov. Njegov posnetek so uredniki zavrnili in ga označili za nehumanega.

"Poslal nam je posnetek. Bili smo šokirani, ko smo ga videli sedeti na ramenih ubogega človeka, ki je v poplavah izgubil vse," je dejal Nishant Chaturvedi iz News Expressa

Krivi snemalca

Posnetka televizija ni predvajala, se je pa kljub temu pojavil na Youtubeu in razburil vse, ki so ga videli. Novinar je v svoj zagovor dejal, da posnetek ne bi smel priti v javnost, ter da je snemalca prosil naj ga snema tako, da se moškega pod njim ne bo videlo, piše New Herald.

In zakaj se je znašel na ramenih Indijca?

"Vse skupaj ni bila moja ideja! Moški je prišel do mene in mi na vsak način želel pokazati svojo hišo. Odšel sem z njim. Hiše je bila v zelo slabem stanju. Izgubil je vse, kar je imel. Pomagali smo mu z nekaj hrane in denarja. Počutil se je dolžnega in želel mi je izkazati spoštovanje, ker sem obiskal njegovo hišo, " je dejal novinar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.