Svet
73 ogledov

Posnetki, ki so dokazovali, da je Putin pedofil?

Vladimir Putin Profimedias
Ruski predsednik Vladimir Putin je najverjetneje odobril operacijo, v okviru katere je bil ubit nekdanji KGB agent Aleksander Litvinenko, meni britansko sodišče. V ozadju naj bi bili tudi za ruskega predsednika sporni posnetku s seksualno vsebino.

Kot je pokazala britanska preiskava, Kremelj je najverjetneje prižgal zeleno luč za umor nekdanjega agenta KGB Aleksandra Litvinenka. 43-letni agent je bil odkrit kritik politike Vladimirja Putina in njega osebno. Leta 2000 je pobegnil iz Rusije in pred smrtjo tudi dobil britansko državljanstvo. Zastrupljen je bil z radioaktivnim polonijem, ki so mu ga vmešali v čas v enem izmed londonskih hotelov. Po njegovi smrti se je izkazalo, da je delal za britansko tajno službo MI6.

Zaradi spornih posnetkov?

Litvinenka sta zastrupila dva ruska agenta, ki sta najverjetneje delovala v skladu z navodili ruske obveščevalne službe FSB, meni britanski sodnik, ki je v zadevi spisal pročilo na 300 straneh in v katerem je navedel, da je najvernetjene umor odobril predsednik Putin sam.

Kot navaja The Daily Beast, poročilo med drugimi potencialnimi razlogi za umor nekdanjega agenta KGB navaja tudi dejstvo, da je Litvinenko Putina označil za pedofila. Nekdanji agent naj bi vedel za obstoj posnetkov, na katerih naj bi imel Putin spolne odnose z mladoletnimi dečki.

Še več, Litvinenko je trdil, da je eden od razlogov, da KGB Putina ni poslal v tujino ta, da je bilo sporno njegovo spolno nagnjenje. Leta kasneje, ko je postal direktor agencije FSB naj bi Putin dal uničiti vse dokaze o svojih perverzijah, je trdil Litvinenko.

Kremelj te navedbe poročila označuje kot absurdne, medtem ko je Litvinenkova vdova Marina izjavila, da je “zelo zadovoljna” s poročilom, piše BBC. 

Komentarjev 11
  • alibaba 14:46 26.januar 2016.

    Res je,to sam vidim.Se pa ne upajo komentirat .Zgleda da je klikanje na minuse višek njihove intelektualne sposobnosti.

  • alibaba 14:44 26.januar 2016.

    googlite tole:Ninth Circle Satanic Child Sacrifice Cult network.

  • h3o 13:56 26.januar 2016.

    pokažite posnetke če jih imate. Če jih pa nimate, pa zaprite pitine luknje