Svet
135 ogledov

Pošta vrnila pismo za Božička, ker je bil naslov nepopoln

Božiček iStockphoto
Irska pošta se je že opravičila družini triletnice, ki je decembra na pošto oddala pismo za Božička, a so ga poštarji zavrnili, ker naslov ni bil dovolj natančno napisan.

Potem, ko je dekličin oče o dogodku potožil na Twitterju, so se kmalu oglasili poštni uslužbenci, češ da zadevo že preiskujejo.

Z irske pošte so ob tem sporočili, da so decembra odgovorili kar na 140 tisoč pisem Božičku.

Očetu je sicer vrnjeno pismo doma povzročilo kar nekaj preglavic. Kuverto je namreč našla osem letna hči, mlajša sestra deklice, ki je pismo napisala. Seveda so sledila vprašanja, zakaj je Božiček njeno pismo prejel, sestrinega pa ne.

"Na srečo smo nekaj dni preden smo pismo oddali na pošto Božička obiskali v bližnjem kraju, zato je vedel kaj hočeta in zato vaju je tudi obiskal," je hitel pojasnjevati oče.

"To se ne bi smelo zgoditi"

S pošte so družini sporočili, da želijo deklici poslati prav posebno pismo, da bi se ji oddolžili, a je oče ponudbo zavrnil.

"To se preprosto ne bi smelo zgoditi, tako enostavno je to. Nimamo izgovorov," so po pisanju BBC dejali na pošti in poudarili, da bodo preiskali kako se je lahko to zgodilo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.