Svet
43 ogledov

Pošteni lopov vrnil ukradeno kolo

Ukradeno kolo s sporočilom
1/3
Reddit
Iz navdušenja, da je diplomiral, je pregloboko pogledal v kozarec in zamudil avtobus. Zato je ukradel kolo in ga po treh dneh vrnil. Zgodba, ki navdušuje uporabnike družabnih omrežij.

Družabna omrežja je preplavila zgodba poštenega lopova. Na Redditu je lastnik vrnjenega kolesa objavil pismo, ki ga je po treh dneh znova našel na svojem dvorišču.

Prijazni neznanec je v opravičilo zapisal, da je na dan, ko je ukradel kolo, ravno diplomiral in se iz veselja močno napil. "Ko sem se vračal iz bara, je bilo prepozno za avtobus, da bi si plačal taksi, pa sem imel premalo denarja," je zapisal. "Zato sem si brez dovoljenja sposodil tvoje kolo," je ponižno dodal in pohvalil, da je bila vožnja, kolikor se je spomni, prav prijetna.

Za konec je dodal še opravičilo, da ni vprašal za dovoljenje, in pripisal, da zato prilaga brezplačni kupon za košček torte.

V pozdrav je na koncu pisma dodal Cheers (oziroma Na zdravje!) in se podpisal kot "Tat kolesa".

Lastnik, ki je po treh dneh znova dobil svoje kolo nazaj, je povedal, da se na "lopova" sploh ne jezi.

Komentarjev 2
  • puksicd 16:00 24.april 2013.

    Dragi moji, ta zgodba ni čisto nič drugega kot reklama za omenjeno tortico/picerijo ali karkoli že. Dober marketing!

  • Stolp 15:05 24.april 2013.

    Na Nizozemskem so take kraje koles za enkratno uporabo(zamujen avtobus, vlak,...) nekaj vsakdanjega.Koliko so fer, da ga vrnejo nazaj ne vem.Ali pa če imajo kak sistem, da ima vsak vgravirano mobi št. na katero ga tat ...prikaži več lahko pokliče in ga obvesti kje ga je odložil.