Svet
20 ogledov

Potniki mrtvi že pred strmoglavljenjem?

letalo MH370 iskanje Profimedias
V novi teoriji zarote o izginulem letalu družbe Malaysia Airlines preiskovalec letalskih nesreč trdi, da je pilot pred strmoglavljem pomoril potnike.

239 potnikov na letalu družbe Malaysia Airlines na letu MH370 je bilo mrtvih že nekaj ur pred strmoglavljenjem, trdi veteran v preiskovanju letalskih nesreč Ewan Wilson. Malezijsko letalo na poti iz Kuala Lumuprja proti Pekingu je izginilo 8.marca letos, vzrok nesreče pa ni znan.

Ustavil dovod kisika

Ewan Wilson trdi, da je pilot ustavil dovod kisika v letalu, nato pa namenoma strmoglavil v Indijski ocean, piše britanski Mirror. Wilson, ki je bil tudi sam pilot, pravi, da je do tega zaključka prišel, ko je preučil vse možne scenarije.  Kisikove maske, ki se sicer aktivirajo same, zagotavljajo dovod kisika za 20 minut. Potniki, ki si jih niso nadeli, naj bi tako zavest zgubili že v nekaj minutah in kasneje umrli.

Pristal na morski gladini

Pilot naj bi nato izvedel nadzorovan pristanek na morju, kar razloži tudi dejstvo, da za boeingom 777 niso našli nobenih razbitin.Tudi malezijske oblasti so v prvih poročilih o nesreči ugotavljale, da naj bi potniki umrli zaradi pomanjkanja kisika, pilota pa osumile, da je namerno povzročil nesrečo. 

Zadnje pilotovo sporočilo

Pilotu, ki naj bi imel duševne težave, je v kabini ostalo za tri ure kisika, kar je zadoščalo, da izpelje svoj načrt. Po tem, ko je drugega pilota zvabil iz kabine in se zaklenil, je poslal zadnje sporočilo kontroli zračnega prometa, ki se je glasilo: "Lahko noč Malezija 370."

 

Komentarjev 2
  • Žurnalček 19:10 20.avgust 2014.

    Tale stvar pije vodo do pristanka v na morje . Kako je vedel da ne bo valov, ki bi raztreščilo letalo. Pa tudi če bi nepoškodovano pristalo in se začelo zaradi vdora vode potapljati bi zračni žep v repu letala ...prikaži več , le tega razpočil na dovol globokem morju oz pritisku in bi iz njega splavalo vse kar je lažje , vključno z tobogani , čolni , ljudmi , plastenkami pijač prtljago . Pije edino vodo , da so potniki umrli zaradi dekompresije , ki jo je naredila PA raketa ladjedevja na manevrih- ušla , ne bi bilo prvič, ostanke aviona so pa sami pospravili . Vzleteli lovec je pa igral zasuk in odlet aviona z tega prostora.

  • YaKo 15:40 20.avgust 2014.

    Saj piše: Teorija.