Svet
22 ogledov

Potniki premaknili vlak, da so ga rešili

vlak Perth Twitter @nicolastaylornz
V sili človek premakne tudi vlak, dokazuje incident na železniški postaji v Perthu.

Med izstopanjem z vlaka v jutranji konici je nek moški nerodno stopil, zaradi česar se mu je noga zataknila med peron in vlak. K sreči je osebje takoj opazilo težavo in nemudoma opozorilo strojevodjo, tako da je vlak ostal na postaji. 

Nicolas Taylor, eden od potnikov, je dejal, da so za izvedbo reševalne akcije potrebovali zgolj 10 minut. "Opravili so dobro delo, se hitro organizirali in dobro izpeljali," je za Perth Now ocenil delo osebja na železniški postaji. 

Tiskovni predstavnik železnic David Hynes je dejal, da je osebju s pomočjo potnikov na postaji uspelo odmakniti vlak do te mere, da je moški lahko izvlekel nogo. Vsem, ki so pomagali pri reševanju se je zahvalil za sodelovanje. "Lepo je videti ljudi, ki stopijo skupaj in pomagajo sopotniku, ko se zgodi kaj takega," je dejal. 

Komentarjev 3
  • crvit 08:17 11.avgust 2014.

    @Žurnalček idi ti spat malo,veš kaj bi se pri nas zgodilo najprej bi vsi vzeli telefone ven in slikali tega nato bi vse skupaj pristalo na FB,nihče pa nebi pomagal tako da bravo tem ki so pomagali.

  • Žurnalček 09:02 07.avgust 2014.

    Kaj bravo ! Pa ti vidiš da oni potiskajo vagon z rokami na steklenih površinah. Dobro , da se ni kakšno steklo vdalo , pol bi blo šele vesel!Za drugič , vagon se potiska , kakor tudi avto samo, za ...prikaži veča karoserijske dele , ne pa za steklene , sem spadajo potem tudi plastični okrovi luči na avtih.

  • smejka 19:01 06.avgust 2014.

    Kapo dol....bravo