Svet
73 ogledov

Potniško letalo med pristajanjem zadel dron?

Dron Profimedias
Kot so pojasnili na Scotland Yardu, je predmet letalo zadel v sprednji del.

Letalo britanskega prevoznika British Airways je med pristajanjem na londonskem letališču Heathrow domnevno zadel dron, je sporočila tamkajšnja policija. Letalo iz Ženeve, na katerem je bilo 137 potnikov, je sicer varno pristalo, tehnične službe pa so ocenile, da je letalo pripravljeno na naslednji polet. 

Kot so še pojasnili na Scotland Yardu, je predmet, domnevno brezpilotnik, letalo zadel v sprednji del. Preiskava sicer še poteka, zaenkrat pa policija ni aretirala še nikogar.

Komentarjev 2
  • abfall 07:33 18.april 2016.

    Če še nisi opazil je večina predpisov napisana zaradi manjšine, ki se po inteligenci ali zaradi svojih etičnih/moralnih vrednot ne uvrščajo v sredino Gaussove krivulje. Zaradi te manjšine je potem večina ljudi deležna omejitev.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 21:20 17.april 2016.

    "domnevno brezpilotnik, letalo zadel v sprednji del. "In zarad takih kretenov se bo moral zelo kmalu registrirat brezpilotnike pa omejit gibanje brezpilotnikov. Ker ljudje nimajo mal več krompirja v glav. Žalostno. Ker kreten gre na taka območja kot je ...prikaži več letališče pošiljat letalnike? A ti je pamet čist odpovedala al kaj? Kdaj bodo začel folk učit kritičnega mišljenja?